« Terug

Nieuws

Project Buiten: waardevolle poule vól inspiratie en talent

15 mei 2017

Project Buiten is sinds anderhalve maand live. Via dit online platform kunnen medewerkers van hogescholen uitdagende projectopdrachten of meeloopstages bij de eigen en andere deelnemende hogescholen doen. Al meer dan 5.800 unieke bezoekers hebben inmiddels een kijkje genomen op projectbuiten.nl, meer dan 34.000 pagina’s zijn bekeken en de eerste ‘matches’ zijn al gemaakt.

Groot bereik met Project Buiten

Alle deelnemende hogescholen (tot nu toe) zijn samen goed voor 15.000 medewerkers. Dat is een behoorlijke poule van inspiratie en talent. 1 mei is Iselinge Hogeschool aangesloten bij Project Buiten en 30 mei volgt Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences. Daarmee is het bereik al ruim een derde van alle hogeschoolmedewerkers. Project Buiten blijft groeien en inmiddels vinden er ook alweer gesprekken met andere hogescholen in het land plaats. Hier vind je het overzicht van alle (toekomstige) deelnemers.

Met een Project Buiten-alert blijf je op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven welke projectopdrachten en meeloopstages geplaatst worden? Maak dan een Project Buiten-alert aan en ontvang de nieuwste Projecten Buiten direct in jouw mailbox.

 

Brigitta van Dalen

Projectadviseur

070 - 312 26 21

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: