« Terug

Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen'

Op 2 april 2020 vindt het Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen' plaats. Tijdens dit seminar nemen we de opgave van hogescholen als vertrekpunt; wendbaar en voorbereid op de toekomst. De centrale vraag is: waar gaan we vandaag aan werken om klaar te zijn voor morgen?

De boodschap van het Zestorcongres 'Anders organiseren in het hbo' van 2017 was: de wereld verandert, we bevinden ons in een transitie van een tijdperk. De impact hiervan op organisaties wordt steeds duidelijker. Om als sector het oude los te kunnen laten en andere organisatievormen en manieren van werken te omarmen, moeten we met een bredere blik naar de dingen kijken, NU360o.

Wat kun je verwachten?

Een seminar scherp op de inhoud, de verdieping en het delen van praktijken. Met de titel ‘Vandaag werken aan morgen’ willen we benadrukken dat hbo-medewerkers nu zelf aan zet zijn om ambities te realiseren. Je schrijft je in voor één van de vier onderwerpen/sessies. Dit onderwerp ga je samen met de overige deelnemers vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

De sessies

Voor wie?

Het Zestorseminar is voor alle professionals in het hbo. Iedereen die werkzaam is op een hogeschool is welkom!

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Wanneer je bent ingeschreven, rekenen wij wel op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je je tot drie werkdagen voorafgaand aan het seminar kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan info@zestor.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, zijn wij genoodzaakt om de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 75,- in rekening te brengen.

Schrijf je nu in!

Je schrijft je in voor een van de vier onderwerpen waarop je energie hebt, vraagstukken uit je dagelijkse werk tegenkomt of waarnaar je gewoon nieuwsgierig bent. Kies het onderwerp waarop je uitgedaagd wilt worden om er met een 360 graden blik naar te kijken.

Het gaat om het benutten van de denkkracht van de hele groep gedurende de dag. Wanneer je je aanmeldt, committeer je je voor de hele dag aan de sessie. Als je in de middag andere verplichtingen hebt, dan is dit seminar helaas niet voor jou bedoeld.

Let op: we hebben plek voor maximaal 45 personen per sessie! Aanmelding verloopt via het online inschrijfformulier en gebeurt op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Inschrijfbuttons.png

 

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: