« Terug

Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen'

Op 2 april 2020 vindt het Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen' plaats. Tijdens dit seminar nemen we de opgave van hogescholen als vertrekpunt; wendbaar en voorbereid op de toekomst. De centrale vraag is: waar gaan we vandaag aan werken om klaar te zijn voor morgen?

De boodschap van het Zestorcongres 'Anders organiseren in het hbo' van 2017 was: de wereld verandert, we bevinden ons in een transitie van een tijdperk. De impact hiervan op organisaties wordt steeds duidelijker. Toch komt niet iedereen in het hbo in beweging en blijven we ook vasthouden aan bestaande structuren, systemen en manieren van werken. Om als sector het oude los te kunnen laten en andere organisatievormen en manieren van werken te omarmen, moeten we met een andere blik naar de dingen kijken, NU360o.

Wat kun je verwachten?

Een seminar scherp op de inhoud, met verdieping en het delen van praktijken. Je schrijft je in voor één van de vijf onderwerpen/sessies. Dit onderwerp ga je samen met de andere deelnemers vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

sessies_0.jpgsessie1.pngsessie 2.pngsessie 3.pngsessie 4.pngsessie 5.png

Voor wie?

Het Zestorseminar is voor alle professionals in het hbo. Iedereen die werkzaam is op een hogeschool is welkom!

Samenwerkingspartner

Samenwerken is een belangrijke voorwaarde om als organisatie wendbaar te zijn. Zestor heeft voor de invulling van dit seminar de samenwerking gezocht met bureau Morgens. Morgens geeft organisaties vooruitgangskracht door het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties. Het bureau heeft al veel waardevolle ervaring in het hbo opgedaan, onder andere met 'het hbo van morgen'.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

Zet de datum alvast in je agenda!

Wil je in december de uitnodiging met aanmeldmogelijkheid ontvangen? Laat je e-mailadres dan hier achter.

f288e969-0d89-41a6-928f-15a210b75c75.png

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: