« Terug

Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen'

Het Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen' van 1 april 2021 is vanwege de maatregelen rond het coronavirus doorgeschoven naar 7 april 2022. Een virtuele variant is voor ons geen optie. We willen een fysieke ontmoeting op een mooie plek, want daar leent het programma zich het beste voor! De locatie, opzet en de thema’s van de dag blijven hetzelfde. De sprekers en moderatoren zijn blijvend enthousiast en vinden het zonder uitzondering  vanzelfsprekend om hun agenda aan te passen. Graag leveren ze hun bijdrage in 2022, waarbij nieuwe ontwikkelingen en inzichten zeker een plaats krijgen.

 

De boodschap van het Zestorcongres 'Anders organiseren in het hbo' van 2017 was: de wereld verandert, we bevinden ons in een transitie van een tijdperk. De impact hiervan op organisaties wordt steeds duidelijker. Om als sector het oude los te kunnen laten en andere organisatievormen en manieren van werken te omarmen, moeten we met een bredere blik naar de dingen kijken, NU360o.

Wat kun je verwachten?

Een seminar scherp op de inhoud, de verdieping en het delen van praktijken. Met de titel ‘Vandaag werken aan morgen’ willen we benadrukken dat hbo-medewerkers nu zelf aan zet zijn om ambities te realiseren. Je schrijft je in voor één van de vier onderwerpen/sessies. Dit onderwerp ga je samen met de overige deelnemers vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

De sessies

Voor wie?

Het Zestorseminar is voor alle professionals in het hbo. Iedereen die werkzaam is op een hogeschool is welkom!

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Wanneer je bent ingeschreven, rekenen wij wel op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je je tot drie werkdagen voorafgaand aan het seminar kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan info@zestor.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, zijn wij genoodzaakt om de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 75,- in rekening te brengen.

Inschrijving gesloten

Inschrijven voor dit seminar is helaas niet meer mogelijk. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Je kan je nog wel inschrijven voor de wachtlijst, via info@zestor.nl (naast je contactgegevens, graag ook aangeven voor welke sessie je op de wachtlijst wilt). 

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: