« Terug

Webinar: Van ad hoc naar strategisch recruitment 

Maak je je zorgen over de groeiende krapte op de arbeidsmarkt en weet je niet waar je kandidaten vindt die passen bij jouw hogeschool? Wil je niet meer alleen ad hoc vacatures invullen, maar ook impact hebben op de lange termijn? Meld je dan aan voor het webinar: Van ad hoc naar strategisch recruitment op dinsdag 2 februari 2021 van 10.00 uur – 11.00 uur.

Het is verleidelijk om in de waan van de dag zo snel mogelijk alle voorbijkomende vacatures in te vullen. Tijdens dit webinar proberen we een stapje terug te doen en stil te staan bij hoe deze ad hoc benadering omgezet kan worden naar een strategische benadering.
 
Daarbij krijgen we hulp van Tamara Rood. Tamara is zelfstandig strategisch recruitment adviseur en helpt organisaties groeien, door meer rendement uit hun werving & selectie te halen. Met grote aandacht voor de menselijke factor. De kandidaat en een evidence-based aanpak; de toepassing van (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en data staan hierbij centraal.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt antwoorden op vragen als:

  • Is mijn recruitmentbasis eigenlijk wel op orde?
  • Hoe staat het met mijn recruitmentplanning? Ben ik alleen branden aan het blussen of probeer ik deze ook te voorkomen?
  • Hoe verbeter ik het resultaat van mijn recruitmentinspanningen?
  • Welke recruitmentprojecten kan ik inzetten?

Voor wie? 

Dit webinar is relevant voor zowel de beginnende als meer ervaren recruiters, wervingsadviseurs, HR-adviseurs en HR-businesspartners die zich bezighouden met werving.
 
Deelname is uitsluitend bestemd voor medewerkers van hogescholen die aangesloten zijn bij de Vereniging Hogescholen. 

 
Meer weten? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith van der Mey.

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: