« Terug

Themabijeenkomst 'Werven van Talenten'

De vraag naar talent is de afgelopen jaren sterk toegenomen, maar de arbeidsmarkt wordt alleen maar krapper. Daarnaast is de manier van werving en de inzet van recruitment in een rap tempo aan het veranderen. Wat betekent dit voor hogescholen voor nu en in de toekomst? Wat betekent dit voor het arbeidsmarkt- en recruitmentbeleid? Tijdens deze bijeenkomst krijg je zicht op de veranderende arbeidsmarkt en wat dit betekent voor het nieuwe werven. In de middagsessies gaan we concreet aan de slag met verschillende onderdelen van recruitment.

 

Al twee jaar staat het aantrekken en behouden van talent in de top vier van de grootste HR-uitdagingen binnen een organisatie. De vraag naar talent is de afgelopen jaren door de snel aantrekkende economie en de groeiambities van veel organisaties sterk toegenomen. Maar…de arbeidsmarkt wordt alleen maar krapper en krapper. De werkloosheid dook recent al onder de grens van 400.000 en dit jaar wordt een verdere daling verwacht. Ook krijgen sommige sectoren te maken met extra personeelsschaarste. Daarnaast zijn talenten niet alleen moeilijker te vinden, zij staan ook steeds meer in de ‘lead’. 

Dit alles betekent nogal wat voor iedereen die juist op zoek is naar dit talent. Om hogescholen hierin te ondersteunen organiseert Zestor de themabijeenkomst 'Werven van Talenten'.

Programma

Het programma kun je hier downloaden.

Voor wie?

De bijeenkomst is relevant voor zowel de beginnende als meer ervaren recruiters, wervingsadviseurs, HR-adviseurs en HR-businesspartners die zich bezighouden met werving.

Deelname is uitsluitend bestemd voor eigen medewerkers van hogescholen die aangesloten zijn bij de Vereniging Hogescholen.

Meld je nú aan!

Aanmelden kan via de knop bovenaan deze pagina.
Bij grote interesse kan het voorkomen dat er niet voor iedereen plaats is in een bepaalde sessie. Om je zoveel mogelijk tegemoet te komen, vragen we je daarom bij de inschrijving je eerste en tweede keuze aan te geven voor de sessies in ronde I en II. 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Na aanmelding gaan we wel uit van je komst.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitta van Dalen (070 312 26 21), dalen@zestor.nl.

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: