« Terug

Save the date: Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen'

Op 2 april 2020 vindt het Zestorseminar 'Vandaag werken aan morgen' plaats. Tijdens dit seminar nemen we de opgave van hogescholen als vertrekpunt; wendbaar en voorbereid op de toekomst. De centrale vraag is: waar gaan we vandaag aan werken om klaar te zijn voor morgen?

Dit seminar is het vervolg op het Zestorcongres 'Anders organiseren in het hbo' van 2017. Hogescholen zijn volop in beweging en anders gaan organiseren. Er is veel energie, vernieuwing, wendbaarheid binnen hogescholen en er zijn veel mooie en soms weerbarstige experimenten uitgezet. Tijd dus voor een tussenstand en nieuwe vergezichten. 

Wat kun je verwachten?

Een seminar met ingrediënten die uitdagend, interessant en dynamisch zijn, maar vooral scherp op de inhoud, de verdieping en het delen van praktijken. Je schrijft je in voor één van de vijf onderwerpen: leiderschap, teamontwikkeling, wendbaarheid, arbeidsmarkt of leven lang ontwikkelen. Dit onderwerp ga je tijdens het seminar op een aansprekende en interactieve wijze met de overige deelnemers uitdiepen.

Voor wie?

Het Zestorseminar is voor alle professionals in het hbo. Iedereen die werkzaam is op een hogeschool is welkom!

Samenwerkingspartner

Samenwerken is een belangrijke voorwaarde om als organisatie wendbaar te zijn. Zestor heeft voor de invulling van dit seminar de samenwerking gezocht met bureau Morgens. Morgens geeft organisaties vooruitgangskracht door het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties. Het bureau heeft al veel waardevolle ervaring in het hbo opgedaan, onder andere met 'het hbo van morgen'.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

 

Zet de datum alvast in je agenda!

Meer informatie volgt na de zomer. Wil je op de hoogte blijven of heb je suggesties? Laat het ons weten via info@zestor.nl.

 

 

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: