« Terug

Kennisnetwerk Gezondheidsbeleid - Inzet op verzuim

 

Het onderwerp van deze bijeenkomst van het Kennisnetwerk is 'Inzet op verzuim'. We gaan kort in op de resultaten van de verzuimuitvraag onder hogescholen. Daarnaast geeft Hogeschool Rotterdam je inzicht in hoe zij aan de slag zijn gegaan met verdiepende analyses verzuim en het sturen op cijfers en krijgt je inzicht in de e-learning die de Haagse Hogeschool heeft laten ontwikkelen om de kennis en vaardigheden van leidinggevenden op het gebied van verzuim te vergroten.

 


Het kennisnetwerk

Binnen veel hogescholen zijn er interessante ontwikkelingen op het gebied van gezondheidsbeleid en vitaliteit. Om de uitwisseling van kennis, instrumenten en ervaringen op dit thema te ondersteunen, faciliteert Zestor een kennisnetwerk Gezondheidsbeleid. Het netwerk komt twee keer per jaar bijeen. De uitwisseling van kennis en kunde over actuele gezondheidsthema’s staat centraal. Het netwerk wordt ook ingezet als klankbord of om onderzoeken uit te zetten.

Wil je meer informatie en/of je aansluiten bij dit netwerk? Neem dan contact op met Erna Luijendijk via luijendijk@zestor.nl.

 

 

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: