« Terug

Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid: Eigen regie in duurzame loopbaanontwikkeling

Wat hebben werknemers nodig om regie te pakken in hun duurzame loopbaanontwikkeling? En hoe kun je dit als werkgever faciliteren? In deze bijeenkomst kijken we naar wat we kunnen leren van het mkb en AenO fonds Gemeenten, ervaar je spelenderwijs wat er nodig is om autonomie te stimuleren en bekijken we de gebruikservaringen van de applicatie TipTrack. Naast de inhoudelijke onderwerpen is er ruimte voor netwerken en kennisuitwisseling.


kennisnetwerk-Zestor.jpgHet kennisnetwerk

Binnen veel hogescholen zijn er interessante ontwikkelingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Om de uitwisseling van kennis, instrumenten en ervaringen op dit thema te ondersteunen, faciliteert Zestor een kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid. Het netwerk komt twee keer per jaar bijeen. De uitwisseling van kennis en kunde over actuele gezondheidsthema’s staat centraal. Het netwerk wordt ook ingezet als klankbord of om onderzoeken uit te zetten.

Wil je meer informatie en/of je aansluiten bij dit netwerk? Neem dan contact op met Erna Luijendijk via luijendijk@zestor.nl.

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: