« Terug

Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid

The Future of Work

Annet de Lange (Lector Human Resource Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) gaat tijdens dit Kennisnetwerk in op het onderwerp 'the Future of Work'. Ze focust hierbij op de vraag: 'Hoe zet je HR-beleid in om het werk gezond en uitdagend te houden?'

De volgende vraagstukken staan centraal tijdens deze bijeenkomst:

  • Succesvol ouder worden op het werk, hoe gaat dat?
  • Wat betekent dit voor de hrm’er en leidinggevenden?

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is bedoeld voor leden van het kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid. Andere geïnteresseerden uit het hbo zijn ook van harte welkom.

Save the date!

Ben je geïnteresseerd? Reserveer dan alvast de datum van 11 februari van 10.00 - 12.00 uur in je agenda! Nu al inschrijven kan ook, via de aanmeldknop op deze pagina. Meer informatie over het programma volgt eind januari.
 


kennisnetwerk-Zestor.jpgHet kennisnetwerk

Binnen veel hogescholen zijn er interessante ontwikkelingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Om de uitwisseling van kennis, instrumenten en ervaringen op dit thema te ondersteunen, faciliteert Zestor een kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid. Het netwerk komt twee keer per jaar bijeen. De uitwisseling van kennis en kunde over actuele gezondheidsthema’s staat centraal. Het netwerk wordt ook ingezet als klankbord of om onderzoeken uit te zetten.

Wil je meer informatie en/of je aansluiten bij dit netwerk? Neem dan contact op met Leontien Vreeburg via vreeburg@zestor.nl.

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: