Nieuws

Artikel 1 tot 7 van 12

1

2

Volgende >

Nieuwe stimuleringsregelingen Professionalisering

In het kader van de afspraken over professionalering zijn twee nieuwe stimuleringsregelingen gelanceerd en gaan twee andere regelingen binnenkort van start.

Lees verder

Inspiratieboekje Vertrouwen in kwaliteit

Met dit boekje willen partijen hbo-docenten richting geven en inspireren om zelf actief en constructief bezig te gaan met de uitdaging om hun professionele ruimte te blijven ontwikkelen, bewaken en te benutten.

Lees verder

Nieuwe stimuleringsregeling Ruim baan voor participatie

Deze nieuwe stimuleringsregeling voorziet in een subsidiebedrag van 5.000 euro. Dit ontvangt een hogeschool als tegemoetkoming in de kosten voor het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking.

Lees verder

Gepromoveerden in het hbo

Ter ondersteuning van hogescholen bij het aantrekken van gepromoveerde medewerkers is een handreiking ‘Gepromoveerde docenten in het hbo’ en een folder ‘Gepromoveerd talent?’ ontwikkeld.

Lees verder

Vernieuwde Arbocatalogus hbo nu online beschikbaar

Vanaf 9 januari 2014 is de website www.arbocatalogushbo.nl live te bereiken. Op deze site vindt u meer informatie over de arbeidsrisico's in het hbo.

Lees verder

Handreiking Wajongere als werknemer

Deze handreiking kan hogescholen ondersteunen bij het creëren van arbeidsmogelijkheden voor Wajongeren. Hogescholen krijgen handvatten aangereikt om aan de slag te gaan en kansen te creëren voor jongeren met een Wajong-status.

Lees verder

Samenvatting Dag van de Professionele ruimte

Op 12 november 2013 vond in Utrecht de Dag van de Professionele ruimte plaats.

Lees verder

Artikel 1 tot 7 van 12

1

2

Volgende >

Share | PrintRSS