Contact

Uw suggesties, tips of opmerkingen voor verbetering van deze site zijn van harte welkom. Mail uw reactie naar info@zestor.nl.

Zestor is gevestigd in het gebouw van de Vereniging Hogescholen:
Prinsessegracht 21

Postbus 123
2501 CC DEN HAAG

T: (070) 312 21 77

F: (070) 312 21 00

E: info@zestor.nl

Routebeschrijving


Het bezoekadres van Zestor is Prinsessegracht 21, 2514 AP Den Haag.

Routebeschrijving HBO-raad

Lopend vanaf Den Haag CS

De Vereniging Hogescholen ligt vlakbij het centraal station Den Haag, op een kleine tien minuten lopen, tegenover het Malieveld. Vanwege werkzaamheden aan de Bosbrug (kruising Korte Voorhout met Koningskade), raden wij u aan om als volgt naar de Vereniging Hogescholen te lopen.

Het station verlatend loopt u aan de rechterzijde van de kantoorpanden de stad in. Na ongeveer 100 meter steekt u de gracht over en buigt direct erna rechtsaf. Aan uw rechterhand ligt een gracht. U loopt nu op de Prinsessegracht. U houdt deze aan tot het grote kruispunt. U moet er rechtdoor aanhouden om uw weg over de Prinsessegracht naar de Vereniging te kunnen vervolgen. Na ongeveer 100 meter arriveert u bij het bureau van de Vereniging Hogescholen, Prinsessegracht 21. U herkent dit aan het logobord rechts van de toegangsdeur.

Openbaar vervoer

Vanwege werkzaamheden aan de Bosbrug rijdt vanaf zondag 6 januari 2013 tot eind 2013 een aantal trams (9, 16 en 17) een andere route. Daarnaast komt tram 10 te vervallen en vertrekt tram 9 vanaf een andere halte bij Den Haag CS. Het kan zijn dat deze wijzigingen voor u extra reistijd betekenen. Houdt hier rekening mee als u uw reis gaat plannen. Kijk voor meer informatie op www.htm.net.

Met de auto

Vanuit de richting Wassenaar (A44): volg de borden Den Haag. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld. (Het aantal parkeerplaatsen bij de Vereniging Hogescholen is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage rechstaf en loopt u door richting de grote driekuising. Zo'n tien meter voordat u daar bent keert u naar links en steekt er de weg over, richting de Prinsessegracht. U steekt de gracht over en gaat direct naar links. U heeft de gracht nu aan uw linkerhand en loopt over de Prinsessegracht. Dat doet u een kleine 100 meter. U bevindt zich vervolgens voor de ingang van het bureau van de Vereniging Hogescholen, Prinsessegracht 21. U herkent deze aan het logobord rechts van de toegangsdeur. Vanuit de richting Utrecht (A12): volg de borden Den Haag/Scheveningen. Aan het einde van de Utrechtsebaan linksaf. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld.(Het aantal parkeerplaatsen bij de Vereniging Hogescholen is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage rechstaf en loopt u door richting de grote driekuising. Zo'n tien meter voordat u daar bent keert u naar links en steekt er de weg over, richting de Prinsessegracht. U steekt de gracht over en gaat direct naar links. U heeft de gracht nu aan uw linkerhand en loopt over de Prinsessegracht. Dat doet u een kleine 100 meter. U bevindt zich vervolgens voor de ingang van het bureau van de Vereniging Hogescholen, Prinsessegracht 21. U herkent deze aan het logobord rechts van de toegangsdeur.Vanuit de richting Amsterdam (A4): volg de borden Den Haag/Rotterdam. Afslag Voorburg/Den Haag (A12). Volg de borden Den Haag/Scheveningen. Aan het einde van de Utrechtsebaan linksaf. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld. (Het aantal parkeerplaatsen bij de Vereniging Hogescholen is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage rechstaf en loopt u door richting de grote driekuising. Zo'n tien meter voordat u daar bent keert u naar links en steekt er de weg over, richting de Prinsessegracht. U steekt de gracht over en gaat direct naar links. U heeft de gracht nu aan uw linkerhand en loopt over de Prinsessegracht. Dat doet u een kleine 100 meter. U bevindt zich vervolgens voor de ingang van het bureau van de Vereniging Hogescholen, Prinsessegracht 21. U herkent deze aan het logobord rechts van de toegangsdeur. .

Share | PrintRSS