« Terug

Congres: Anders organiseren in het hbo

Op 3 oktober 2017 vindt het grote congres van Zestor plaats. Het thema van dit jaar is ‘Anders organiseren in het hbo’. Tijdens dit congres delen we hoe toekomstgericht onderwijs vorm krijgt, wat dat betekent voor de organisatie als geheel en voor jouw rol als hbo-professional.

Inschrijving gesloten!


Onderwijs is voortdurend in beweging, geijkt op de beroepspraktijk en gericht op de toekomst. Afgestemd en aangesloten bij maatschappelijke veranderingen en bovenal in verbinding met de student. We kijken samen met onderwijsmanagers, leidinggevenden en docenten hoe zij het onderwijs vormgeven. We delen concrete voorbeelden van ‘experimenten’ met nieuwe onderwijsvormen en verkennen welke rol HR als ondersteuner van dit veranderingsproces kan vervullen.

Anders organiseren in het hbo, dat nodigt uit tot creatieve en stimulerende werkvormen voor het samen denken, delen en doen! In het programma is er dan ook een breed aanbod van lezingen, workshops, vraaggesprekken, presentaties, debatten, worldcafé's, masterclasses, enzovoort.

Inmiddels zijn de keynote sprekers definitief en zijn professionals van binnen en buiten hogescholen vastgelegd, om een sessie te verzorgen voor het samen denken, delen en doen! Het voorlopige programma staat online en het congres is nu open voor inschrijving.
 

 

 

 

 

 

Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingfonds hbo is opgericht door partijen bij de cao-hbo: